Metoda Dukana   |    Przepisy    |    Dozwolone produkty    |    Forum
REKLAMA
   
dodany przez: Karina, dnia: 18-03-2013
Czosnkowy twarożek
Ulubione 8
Puszysty twarożek idealny jako dodatek do grillowanego, pieczonego czy smażonego chudego mięsa albo do jedzenia z dukanowkim pieczywem. Oczywiście można do niego dodawać kolejne, własne dodatki
© daffodilred
Składniki (1 porcja)
  •  ok 150 g chudego twarogu
  •  1 ząbek czosnku
  •  sól, pieprz
  •  łyżka mleka (opcjonalnie)
  • Sposób przyrządzenia

    Czosnek bardzo drobno pokroić. Dodać do rozgniecionego twarogu. Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku.

    Twarożek można lekko rozrzedzić dodając łyżkę mleka.

    Komentarze

    Na razie nie ma kometarzy :(

    Dodaj komentarz

    Aby dodawać komentarze, musisz się zarejestrować.

    [zaloguj się] [rejestracja] [zapomniałeś hasła?]

    Twitter
    Rss
    Facebook
    Opis diety
    REKLAMA
    REKLAMA
    © 2010-2014 www.dukania.pl. Zdjęcia i ilustracje umieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim. Zabrania się ich kopiowania, przetwarzania lub wykorzystywania bez zgody ich właścicieli.

    Reklama | Regulamin | Polityka prywatności
    Uwaga! To nie jest strona medyczna, tylko zbiór przepisów zgodnych z wytycznymi diety proteinowej doktora Dukana. Zanim rozpoczniesz dietę, skonsultuj się z lekarzem lub zawodowym dietetykiem oraz przeczytaj książkę pt. „Nie potrafię schudnąć”.