Metoda Dukana   |    Przepisy    |    Dozwolone produkty    |    Forum
REKLAMA
   
dodany przez: Aga, dnia: 20-01-2013
Kapusta kiszona z patelni
Ulubione 2
Przepis podrzucił mi ostatnio mój ojciec. Super smak, przypominający nieco łazanki. Można jeść zarówno na zimno jak i na ciepło.
© Aga
Składniki (kilka porcji)
  •  kapusta kiszona
  • Sposób przyrządzenia

    Kapustę kiszoną kroimy na drobne kawałki. Wrzucamy na patelnię i podsmażamy cały czas mieszając. Gdy lekko zbrązowieje jest już gotowa!

    Idealna jako dodatek do obiadów albo jako drobna przekąska.

    Komentarze

    Na razie nie ma kometarzy :(

    Dodaj komentarz

    Aby dodawać komentarze, musisz się zarejestrować.

    [zaloguj się] [rejestracja] [zapomniałeś hasła?]

    Twitter
    Rss
    Facebook
    Opis diety
    REKLAMA
    REKLAMA
    © 2010-2014 www.dukania.pl. Zdjęcia i ilustracje umieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim. Zabrania się ich kopiowania, przetwarzania lub wykorzystywania bez zgody ich właścicieli.

    Reklama | Regulamin | Polityka prywatności
    Uwaga! To nie jest strona medyczna, tylko zbiór przepisów zgodnych z wytycznymi diety proteinowej doktora Dukana. Zanim rozpoczniesz dietę, skonsultuj się z lekarzem lub zawodowym dietetykiem oraz przeczytaj książkę pt. „Nie potrafię schudnąć”.