Metoda Dukana   |    Przepisy    |    Dozwolone produkty    |    Forum
REKLAMA
   
dodany przez: zimnaq, dnia: 14-08-2015
Pasta jajeczna
Ulubione 2
Pasta dobra na kanapkę lub prosto z miski!
© Nitr
Składniki (1 duża porcja)
  •  2 całe jajka
  •  sól, pieprz do smaku
  •  ketchup light!
  •  cebula surowa
  •  opcjonalnie własnoręcznie zrobiony majonez (ja nie używam)
  • Sposób przyrządzenia

    1) Jajka ugotować na twardo (najlepiej ugotowane jajka: włożyć do zimnej wody, doprowadzić do wrzernia i gotować max. 6 minut!).
    2) W czasie gdy jajka się gotują, kroimy bardzo drobno cebulę.
    3) Gdy jajka się ugotują, obieramy je i rozdrabniamy (albo widelcem na drobno, albo siekaczką do jajek :) )
    4) Wszystko mieszamy razem, wedle uznania (z ketchupem nie należy przesadzać).

    Pasta dobra jest zarówno na kanapeczki własnoręcznie zrobione lub też z miski bezpośrednio :)

    Smacznego !

    Komentarze

    Na razie nie ma kometarzy :(

    Dodaj komentarz

    Aby dodawać komentarze, musisz się zarejestrować.

    [zaloguj się] [rejestracja] [zapomniałeś hasła?]

    Twitter
    Rss
    Facebook
    Opis diety
    REKLAMA
    REKLAMA
    © 2010-2014 www.dukania.pl. Zdjęcia i ilustracje umieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim. Zabrania się ich kopiowania, przetwarzania lub wykorzystywania bez zgody ich właścicieli.

    Reklama | Regulamin | Polityka prywatności
    Uwaga! To nie jest strona medyczna, tylko zbiór przepisów zgodnych z wytycznymi diety proteinowej doktora Dukana. Zanim rozpoczniesz dietę, skonsultuj się z lekarzem lub zawodowym dietetykiem oraz przeczytaj książkę pt. „Nie potrafię schudnąć”.