Metoda Dukana   |    Przepisy    |    Dozwolone produkty    |    Forum
REKLAMA
   
dodany przez: Aga, dnia: 27-03-2011
Pasta rzodkiewkowa
Ulubione 3
Pasta rzodkiewkowa to kolejny pomysł na śniadaniowe smarowidło chlebkowe.
© Aga
Składniki (kilka porcji)
  •  4 średnie rzodkiewki
  •  2 łyżki serka homogenizowanego 0-5%
  •  sól
  •  pieprz
  • Sposób przyrządzenia

    Rzodkiewki zetrzeć na tarce z drobnymi oczkami i lekko odsączyć. Wymieszać z serkiem homogenizowanym. Doprawić solą i pieprzem do smaku.

    Komentarze

    Ikona komentarza zlotowka (dodano: 05-08-2014)
    Ja dodałam jeszcze rzeżuchę do smaku. Pasta pycha :-)
    Dodaj komentarz

    Aby dodawać komentarze, musisz się zarejestrować.

    [zaloguj się] [rejestracja] [zapomniałeś hasła?]

    Twitter
    Rss
    Facebook
    Opis diety
    REKLAMA
    REKLAMA
    © 2010-2014 www.dukania.pl. Zdjęcia i ilustracje umieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim. Zabrania się ich kopiowania, przetwarzania lub wykorzystywania bez zgody ich właścicieli.

    Reklama | Regulamin | Polityka prywatności
    Uwaga! To nie jest strona medyczna, tylko zbiór przepisów zgodnych z wytycznymi diety proteinowej doktora Dukana. Zanim rozpoczniesz dietę, skonsultuj się z lekarzem lub zawodowym dietetykiem oraz przeczytaj książkę pt. „Nie potrafię schudnąć”.