Metoda Dukana   |    Przepisy    |    Dozwolone produkty    |    Forum
REKLAMA
   
dodany przez: Agi80, dnia: 16-01-2014
Pierś à la cordon bleu z szynka i serkiem
Ulubione 5
Nadziewana pierś kurczaka na szybko
© Solo, with others
Składniki (1 porcja)
  •  pierś kurczaka
  •  2 plasterki chudej szynki
  •  serek topiony do posmarowania
  •  przyprawa do kurczaka, lub inne ulubione przyprawy
  • Sposób przyrządzenia

    Pierś przeciąć na połowę, obsypać przyprawami, w środek włożyć szynkę i serek. Złożyć, włożyć do folii aluminiowej.

    Piec w piekarniku ok 30 min temp 200 stopni.

    Mięso nie jest suche, smaczne można podać z warzywami na PW.

    Komentarze

    Na razie nie ma kometarzy :(

    Dodaj komentarz

    Aby dodawać komentarze, musisz się zarejestrować.

    [zaloguj się] [rejestracja] [zapomniałeś hasła?]

    Twitter
    Rss
    Facebook
    Opis diety
    REKLAMA
    REKLAMA
    © 2010-2014 www.dukania.pl. Zdjęcia i ilustracje umieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim. Zabrania się ich kopiowania, przetwarzania lub wykorzystywania bez zgody ich właścicieli.

    Reklama | Regulamin | Polityka prywatności
    Uwaga! To nie jest strona medyczna, tylko zbiór przepisów zgodnych z wytycznymi diety proteinowej doktora Dukana. Zanim rozpoczniesz dietę, skonsultuj się z lekarzem lub zawodowym dietetykiem oraz przeczytaj książkę pt. „Nie potrafię schudnąć”.