Metoda Dukana   |    Przepisy    |    Dozwolone produkty    |    Forum
REKLAMA
   
dodany przez: Aga, dnia: 12-01-2011
Polewa czekoladowa
Ulubione 32
Ta czekoladowa przyjemność będzie idealnym dodatkiem do różnych wypieków i dań na słodko.
© Aga
Składniki (4 porcje)
  •  12 łyżek mleka granulowanego w proszku
  •  2 łyżki kakao
  •  5 łyżek słodziku w płynie
  •  150-200 g serka homogenizowanego (0-5%)
  •  ½ szklanki chudego mleka
  •  aromat waniliowy
  • Sposób przyrządzenia

    Wszystkie składniki należy wymieszać na jednolitą masę. Wyjdzie dosyć płynna. Odstawić na noc do lodówki do lekkiego stężenia. Idealna jako polewa do różnych słodkości. Trzymać w lodówce.

    Komentarze

    Ikona komentarza metaloowa (dodano: 17-03-2015)
    Py - cho - ta !! ;-)
    Ikona komentarza Doti (dodano: 28-04-2013)
    Idealny dodatek do deserów :) Pycha :)
    Ikona komentarza Zwola (dodano: 08-02-2013)
    Bardzo dobre, ale zrobiłam z połowy porcji ;)
    Ikona komentarza Aga (dodano: 04-04-2011)
    Ja trzymałam w lodówce, w zamkniętym pojemniku, ale zjadłam w ciągu tygodnia, więc ciężko mi powiedzieć, ile jeszcze mogłoby poleżeć.
    Ikona komentarza Chat (dodano: 03-04-2011)
    bardzo dużo tego wychodzi ... ile to może stac w lodówce???
    Dodaj komentarz

    Aby dodawać komentarze, musisz się zarejestrować.

    [zaloguj się] [rejestracja] [zapomniałeś hasła?]

    Twitter
    Rss
    Facebook
    Opis diety
    REKLAMA
    REKLAMA
    © 2010-2014 www.dukania.pl. Zdjęcia i ilustracje umieszczone na tej stronie są chronione prawem autorskim. Zabrania się ich kopiowania, przetwarzania lub wykorzystywania bez zgody ich właścicieli.

    Reklama | Regulamin | Polityka prywatności
    Uwaga! To nie jest strona medyczna, tylko zbiór przepisów zgodnych z wytycznymi diety proteinowej doktora Dukana. Zanim rozpoczniesz dietę, skonsultuj się z lekarzem lub zawodowym dietetykiem oraz przeczytaj książkę pt. „Nie potrafię schudnąć”.