Serek wiejki z łososiem

30
Pomysł na szybką przekąskę, dla amatorów ryb.
©
pychotka
Składniki
(1 porcja)
150 g serka wiejskiego lekkiego 3% (1 opakowanie)
35 g łososia wędzonego
szczypta koperku (najlepiej świeżego)
sól
pieprz
Sposób przyrządzenia
Łososia poszarpać na drobne kawałki, wymieszać z serkiem. Doprawić do smaku i posypać koperkiem.
Komentarze
przepyszne, też to wcinam właśnie. Jakoś sam łosoś mi nie podchodził wędzony- patrzę a tu taki przepis- zmieszałam i jem (-; mniam (-;
Gregu
(dodano: 20-10-2012)
Tak, ta kombinacja jest bardzo dobra i ważne, jest również to, że takim śniadankiem idzie się nieźle nasycić :)
Aga
(dodano: 04-03-2011)
ja też się szczerze zdziwiłam, ale teraz się zajadam tym :)
Niesamowite, nigdy bym nie przypuszczała, że biały serek i łosoś tak fajnie razem smakują.